Welzijnskoepel West-Brabant zoekt:

Beleidsmedewerker,contractueel, onbepaalde duur, niveau A1a-A1b-A2a

Welzijnskoepel West-Brabant (OCMW-vereniging Titel VIII Hfdst I van het OCMW-decreet) zoekt:
Beleidsmedewerker, contractueel, onbepaalde duur, niveau A1a-A1b-A2a.

Je taken: Je ondersteunt de algemeen coördinator bij het uitzetten van de beleidslijnen en het voorbereiden van de bestuursorganen. Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteitszorg, het optimaliseren van processen en de interne en externe communicatie. Je bent lid van het managementteam. Een uitgebreide functieomschrijving vind je hier.

Je profiel: Je bent in het bezit zijn van een diploma dat toegang geeft tot het niveau A (master of gelijkwaardig) met minstens 4 jaar anciënniteit in een leidinggevende- of een staffunctie. Je bent een teamspeler en communiceert vlot. Je hebt een sterke interesse in lokale besturen.

Ons aanbod: Maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, 2de pensioenpijler, fietsvergoeding, overname relevante ervaring privé (max 10 jaar), vakantieregeling openbare sector, loonbarema A1a-A1b-A2a (bruto minimumwedde zonder anciënniteit: € 3.046,98).

De selectie-procedure: Je dient te slagen voor een schriftelijke proef, een assessment en een mondelinge proef. Werfreserve voor 2 jaar.

Hoe solliciteren?
Stuur je sollicitatiebrief met cv en kopie van je diploma voor 8 juni 2018 naar Welzijnskoepel West-Brabant, t.a.v. Geert Bronselaer – Statiestraat 156, 1740 Ternat, of via mail naar rverlinden@welzijnskoepelwb.be.

Voor meer informatie over deze functie contacteer je Roel Verlinden, via 02 568 09 90 of rverlinden@welzijnskoepelwb.be.