Cie Barbarie - Modders (8+) Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

een ode aan de moeder òp Moederdag voor iedereen die mama wil vieren

Kijk papa's, zonen en dochters: het is Moederdag. Het is tijd om de mama te bedanken voor al het werk. En wij hebben daar een plan voor: een voorstelling over het bikkelharde leven van een moeder én nadien een lunch én verwenmoment. (Dat laatste enkel voor de mama's.) De voorstelling Modders is een ode aan de moeder. Ze zijn goddelijke wezens. Hoe ze een huishouden weten recht te houden. Hoe ze hun partners kunnen bijsturen. Hoe ze kinderen kunnen liefhebben als die hun communiekleren vol morsen. Maar het kan voor hen ook wel eens even teveel zijn. Ook hun afweersysteem vertoont soms scheuren en ook hun strakke plannen vervallen soms. Uiteindelijk beginnen ze ook maar wat aan te MODDERen. Maar niks aan de hand, alles blijft strak onder controle! Zucht.

Kom met het gezin naar de voorstelling en trakteer nadien de mama (en het hele gezin) meteen ook op een toffe lunch (meer info volgt dit najaar op http://ccdeploter.be/modders-8).

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 11,00
Basistarief: 11,00 €; abo+65: 10,00 €; -26: 8,00 €

Organisatie

CC De Ploter

Deel deze pagina

Filter op categorie