Expo en kerstconcert “Angels for Angels” tvv Kinderkankerfonds UZ Gent

Er is ook een speciale tentoonstelling bij het evenement “Angels for Angels” Thema van de expo is engelen en (enkele lichtobjecten). Kerstconcert op 14/12 tvv Kinderkankerfonds UZ Gent.
Aan de expo nemen volgende kunstenaars deel : Anne Vanderstraeten, Dominique Borlée, Els Janssens, Fien Monsieur, Leen Rochette, Lut Vanden Broeck, Maria Cocquyt, Marthe Vanhoutte, Paul Vanhoonacker, Ria De Troch, Rosette Janssens. Ook zij geven bij verkoop een % voor het goede doel. (openingsuren expo zijn 14/12 van 16 u tot 19 u en 15/12 van 14 u tot 17 u)
Het concert vindt plaats op vrijdag 14 december om 19 u 30 in de sfeervolle Sint-Gertrudiskerk in Ternat. Soul crooner Michael Heaven treedt op samen met "the unlimited strings ". De muziekvereniging "Musate" is een vaste waarde in het Ternatse verenigingsleven en bestaat uit een 50tal muzikanten en wordt geleid door dirigent Jo Schelkens. Ze brengen een kerstprogramma. De balletgroep van de kunstacademie August De Boeck in Asse neemt ook deel. Kaarten voor dit concert kosten 25 € en 20 €. Je kan deze vooraf bestellen bij Lieve Van Strijthem 0475 400 300. Van harte welkom!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Sint Gertrudiskerk

Tickets

Deel deze pagina

Filter op categorie