Open 5Ritmes danssessie: Dansen naar bewust zijn

De 5Ritmes® is een eenvoudige krachtige dans die erop gericht is de danser in ons naar buiten te brengen. Geen moeilijke danspassen want je mag helemaal bewegen zoals jouw lijf aangeeft en aankan. je wordt tijdens de danssessie uitgenodigd om bewust te bewegen op verschillende muziekgenres, in verschillende ritmes. Het enige wat je nodig hebt is de bereidheid om te ademen en te bewegen want alle ritmes zitten al in jou.
De 5Ritmes® heten vloeiend, staccato, chaos, lyrisch en stilte. Samen vormen ze een WAVE. Respectievelijk helpen ze jou , centeren en gronden, uitdrukking geven aan jezelf, los laten, moeiteloos bewegen en innerlijk tot rust komen.

Hoewel in essentie zeer eenvoudig heeft deze dynamische dansmeditatie de kracht om diepe emotionele heling en creatieve expressie te kanaliseren.
Anne Geerts, erkend 5Ritmesdansdocente sinds '05, zorgt voor een warming up en speelt in op de groepsenergie. Ze geeft de nodige structuur en bewegingsvrijheid zodat jij jouw unieke dans kan laten ontstaan.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 17,00
Basistarief: 17,00 €

Waar

Organisatie

Dans het leven

Deel deze pagina

Filter op categorie