jogging 't Hol Op 2019

De 22e editie van de jogging 't Hol Op heeft plaats op za 01 juni 2019, voor velen bovendien een verlengd weekend. Deze loopwedstrijd is stilaan een begrip geworden in het prachtige Pajottenland. Van heinde en verre komen talrijke deelnemers afgezakt om het beruchte ''t Hol' te bedwingen. Net zoals vorig jaar, heeft de start van de jogging plaats op de voetbalvelden van KFC Wambeek.

Om 13u30 begint de de kinderjogging met 3 verschillende afstanden (200m, 400m en 800m) afhankelijk van de leeftijd. Elk kind krijgt nadien een mooie medaille aangeboden en een zak vol met prijzen. Dan start de jogging voor de recreatieve loper met keuze tussen 12 km (14u30) of 6 km (14u45). Ook hier krijgt elke deelnemer een gevulde goodie-bag. Bovendien krijgen de eerste drie winnaars (M/V) van elke afstand een mooie podiumprijs. Ook wandelaars zijn welkom om het parcours in tegenovergestelde richting af te leggen, waardoor zij tevens de lopers kunnen aanmoedigen. En om af te sluiten worden na het loopevenement nog 20 waardevolle tombolaprijzen verloot onder de aanwezige joggers.

Uiteraard kan dit alles enkel worden gerealiseerd door de inzet en medewerking van onze leden, vrienden, sympathisanten en sponsors, waarvoor onze oprechte dank van het KWB Wambeek Joggingclub bestuur.

Ga alvast een kijkje nemen op www.wambeekjogging.be voor de sfeerbeelden van vorige edities of na de jogging voor de beelden van de jogging 't Hol Op 2019.

Wij hopen jullie allen te ontmoeten op 01 juni 2019 als loper, wandelaar en/of supporter.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 7,00
Basistarief: 7,00 €; kinderen: 2,00 €

Organisatie

KWB Joggingteam

Deel deze pagina

Filter op categorie