Open Atelier Ternat 2019

Op 28 en 29 september 2019 ( van 11 tot 18 u. ) is er voor de tweede keer de kunstroute Open Atelier Ternat in Ternat, Sint-Katharina-Lombeek en Wambeek.
31 kunstenaars uit verschillende disciplines waaronder beeldhouwen, keramiek, fotografie, schilderen, poëzie, ….. ontvangen je graag bij hen thuis en op de locaties Kruikenburg en Eric's Gambas in Ternat , CC De Ploter in St-Katherina-Lombeek, Klapscheutmolen in Wambeek.
De deelnemers voor 2019 zijn Alexander Ketele, Alfons Meysmans, Cecile Vanhoutte, Danielle Gins, Ellen Wynant , Els De Bille, Erna Sergooris, Fien Monsieur, Filip Callewaert, Gaby Berger, Guy Van Vreckem, Herman Abé, Ingrid Herremans, Johan De Wulf, Josée Orinx, Lieve De Bolle, Lucienne Nijsters, Maria Cocquyt, Marthe Vanhoutte, Martine Speeckaert, Nathalie Eeckman, Ria De Troch, Rik De Greef, Roos Franckaert, Ruben Jans, Sabine Van Hover, Sonja Annaert, Veerle Van Belle, Vera Grijseels, Wendy Brouckmans en Willy Ronsmans.
Van 6 september tot 25 september is van elke deelnemer een werk te zien in het gemeentehuis van Ternat tijdens de openingsuren.
Deze groepstentoonstelling gaat officieel open op 6 september om 19 u.
“ the Art is a Church : op zondag 29 september om 12 u kan je in de Sint-Remigiuskerk in Wambeek om 12 u. komen luisteren naar het pianoconcert door Dr. Ann Destryker en Hannah en Morgane Vanden Broucke . Ria De Troch exposeert er met “ Angelus Domini”

Graag tot ziens op de kunstroute en/of het concert.
Verdere informatie op : https://openatelierternat.wixsite.com/mysite of via mail : oaternat@gmail.com

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

diverse locaties

Organisatie

open atelier ternat 2019

Deel deze pagina

Filter op categorie