LAP vzw - Level Q Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

dit spel daagt iedereen uit : geraken we tot Level Q? Een dansvoorstelling met een vleugje circus over winnen en verliezen

Vier spelers gaan tot het uiterste. Spelen ze samen, elk voor zich of zit er een saboteur in het spel? Ze tasten elkaars grenzen af en die van het publiek. Een samensmelting van dans, theater en circus die competitie en winnen & verliezen in vraag stelt.

Level Q is geïnspireerd op het kijkplezier dat mensen beleven bij spelen, spelprogramma's en sportwedstrijden. Is een spel spannend omdat je niet weet wie er zal winnen? Dat alles elk moment kan keren? Waarvoor dienen spelregels?

“Geïnspireerd door de oneindige mogelijkheden uit fantasygames en vechtspelletjes creëerden ze een absurd universum… Zij navigeren gezwind langs alle opties en hindernissen. Om elkaar af te troeven zetten ze slow motion, karatemeppen en zelfs een videoscheidsrechter in. Het jonge grut herkent de hyperkinetische en dolkomische bewegingstaal onmiddellijk.” (De Standaard)

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 11,00
Basistarief: 11,00 €; abo/+65: 10,00 €; -26: 8,00 €

Contact

Organisatie

CC De Ploter

Deel deze pagina

Filter op categorie