Bezoek aan een Belgische gambakwekerij

Bio-ingenieur Eric De Muylder bouwde zijn eigen gambakwekerij. Bekijk het hele productieproces van start tot finish en hoor ook hoe het water gerecupereerd wordt. Door het kweekproces zo natuurlijk mogelijk te houden, beschikken de gamba's over een sterk immuunsysteem en is antibiotica overbodig. Ook bewaarmiddelen worden niet gebruikt, omdat de gamba's vers verkocht worden. Na afloop geniet je van een degustatie met vers gevangen gamba's en een bijpassend drankje. ?Gamba's aankopen kan enkel na voorafgaande bestelling via ericsgambas@gmail.com. Noodnummer de dag zelf: 0468 11 40 52. Inschrijven is noodzakelijk uiterlijk 10 dagen voor de start van de uitstap.

In samenwerking met Vrije Ateliers

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 22,00
Basistarief: 22.00€;Met korting: 18.00€

Organisatie

Vormingplus Waas-en-Dender

Deel deze pagina