Concert Sint-Remigiuskerk Wambeek “ the Art is a Church”

Speciaal op zondag 29 September om 12 uur vindt een concert plaats in de Sint-Remigiuskerk in Wambeek. Het wordt een pianoconcert met de familie De Stryker-Vanden Broucke en orgelconcert ( Van Peteghemorgel Toegang is kosteloos). Onder de noemer " The Art is a Church" stelt Ria De Troch de Angelus tentoonstelling op met de vredesduiven "Niemandsland". Deze nevenactiviteit vindt plaats tijdens de kunstroute Open Atelier Ternat 2019 Ternat, Sint-Katharina-Lombeek en Wambeek.
31 kunstenaars uit verschillende disciplines waaronder beeldhouwen, keramiek, fotografie, schilderen, poëzie, ….. ontvangen je graag bij hen thuis en op de locaties Kruikenburg en Eric's Gambas in Ternat , CC De Ploter in St-Katherina-Lombeek, Klapscheutmolen in Wambeek.
De deelnemers voor 2019 zijn Alexander Ketele, Alfons Meysmans, Cecile Vanhoutte, Danielle Gins, Ellen Wynant , Els De Bille, Erna Sergooris, Fien Monsieur, Filip Callewaert, Gaby Berger, Guy Van Vreckem, Herman Abé, Ingrid Herremans, Johan De Wulf, Josée Orinx, Lieve De Bolle, Lucienne Nijsters, Maria Cocquyt, Marthe Vanhoutte, Martine Speeckaert, Nathalie Eeckman, Ria De Troch, Rik De Greef , Roos Franckaert, Ruben Jans, Sabine Van Hover, Sonja Annaert, Veerle Van Belle, Vera Grijseels, Wendy Brouckmans en Willy Ronsmans.
Van 6 september tot 25 september is van elke deelnemer een werk te zien in het gemeentehuis van Ternat tijdens de openingsuren.Deze groepstentoonstelling gaat officieel open op 6 september om 19 u.
Graag tot ziens op de kunstroute.
Verdere informatie op :
https://openatelierternat.wixsite.com/mysite of via mail : oaternat@gmail.com

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

Gratis

Deel deze pagina

Filter op categorie