ER WAS EENS

ER WAS EENS … van de makers van STUK

Er was eens … een 70-koppig harmonieorkest, een groot samengesteld meisjeskoor, meer dan 50 enthousiaste kinderen, 3 schitterende vertellers … ER WAS EENS is een sprookjesmusical waarbij de bekende sprookjes van de broeders Grimm worden vertolkt door muziek en woord. Kinderen spelen de hoofdrol, en laten ons genieten in de donkere tijden van Halloween en Allerheiligen.
De harmonie Musikalo nam het initiatief voor de organisatie van dit nieuwe totaalspektakel. De vrienden van het CC De Ploter, het koor Eigenwijs, de basisschool De Droomgaard en vele anderen werken graag mee! Net zoals “STUK” in 2015 (het grote herdenkingsspektakel van WOI gebracht op locatie in het Sportcentrum) en “Ware Vrienden” in 2017 belooft de samenwerking van meer dan 150 mensen voor en achter de schermen opnieuw te resulteren in een hartverwarmende voorstelling! De regie wordt gedragen door Pieter Klinck, Nele Kintaert en Jens Platteau; de muzikale leiding door Tijl Verhaeghe. Pieter bewees met de voorgaande projecten ook reeds garant te staan voor kwaliteit en emotie; dit zal deze keer niet anders zijn!
De makers van STUK gaan met “ER WAS EENS” voor 4 voorstellingen en dit op vrijdag 1 november (19u), zaterdag 2 november (19u) en zondag 3 november (11u en 15u). De voorstellingen worden gebracht in de nieuwe sportzaal van de school De Droomgaard (Meersstraat te 1742 Ternat), die voor de gelegenheid wordt omgetoverd tot een groot sprookjesbos! Mis deze fantastische familievoorstelling zeker niet en reserveer alvast je tickets op ccdeploter.be !

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 16,00
Basistarief: 16,00 €; -13: 7,00 €

Waar

Basisschool De Droomgaard (sportzaal)

Deel deze pagina

Filter op categorie