MOMENTS, A MUSICAL JOURNEY THROUGH LIFE

Vrijdag 20 en zaterdag 21 maart wordt het GENIETEN GEBLAZEN in het cc De Ploter samen met Musikalo! Niet minder dan TOP-ACCORDEONIST PHILIPPE THURIOT is te gast en dat zal iedereen geweten hebben! Toegegeven, iedereen kent wel een aangenaam deuntje of een mooie melodie waarin de accordeon de hoofdrol speelt. Wij programmeren bekende en minder bekende nummers tijdens onze concerten, absoluut “muziek die blijft hangen en waar je vrolijk van wordt”! Het programma wordt verder aangevuld met onder meer de gekende muziek uit de opera Candide, bekende filmmuziek en een mooi koraal.
Een programma met heel veel variatie, zeer toegankelijk voor iedereen, met muziek die iedereen kent en die iedereen zeker zal bekoren, met een solist van wereldformaat, en met een enorm enthousiast orkest en dirigent!
Deze editie wordt dus genieten geblazen, voor muzikanten én publiek! Meer nog, het wordt er eentje om niet te missen! Zoals ieder jaar brengt Musikalo het programma twee maal voor het publiek, namelijk op vrijdag 20 maart en op zaterdag 21 maart, telkens om 20 uur in cc De Ploter!
Zorg dat u zeker van de partij bent!
Kaarten (in voorverkoop aan € 10) zijn te bekomen bij de muzikanten (gratis onder 12 jaar, maar wel laten weten voor plaatsen). Kaarten & reservaties ook bij Ghislain De Valck – 0496/478.948. - via mail info@musikalo.be. Reserveren is gratis, maar wel nodig!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 10,00
Basistarief: 10,00 €

Tickets

Organisatie

Musikalo

Deel deze pagina

Filter op categorie