BENOveren

Gepubliceerd op donderdag 20 februari 2020 18.30 u.
Wij begeleiden jouw energierenovatie!

Je wilt werk maken van een goed geïsoleerde woning? Of je plant de installatie van een zonneboiler of warmtepomp? Maar hoe pak je dat nu het beste aan? Win tijd en energie en laat je begeleiden door onze BENOvatiecoach, een expert met kennis van zaken.

BENOveren is het nieuwe renoveren
BENOveren staat voor ‘beter renoveren’. Renoveren met hogere ambities op vlak van energieprestaties. BENOveren doe je met een logisch opgebouwd renovatieplan, zodat je meteen de vruchten plukt. Je energiefactuur verlaagt, je hebt meer wooncomfort én een hogere vastgoedwaarde. Goed voor jezelf en het klimaat.

Vraag raad aan de BENOvatiecoach
Bij zo’n renovatie komt heel wat kijken. Van het uitdenken van een plan tot het aanvragen van offertes. Onze BENOvatiecoach schiet je te hulp. Hij zorgt voor een volledige energie-audit van je woning en stelt samen met jou een BENOvatieplan op. De BENOvatiecoach informeert je ook over mogelijke premies en leningen. Samen met jou gaat hij op zoek naar de juiste aannemers. Zo ben je zeker van de juiste aanpak en heb je gegarandeerd minder kopzorgen.

Hoeveel betaal je voor een begeleiding door een BENOvatiecoach?
Dankzij de steun van Fluvius, de provincie en gemeente Ternat betaal je voor deze begeleiding slechts € 100. Zodra jij en 9 andere inwoners de BENOvatiecoach inschakelen en jullie minstens één BENOvatie hebben uitgevoerd en daarvoor de premie werd aangevraagd bij Fluvius krijg je die € 100 terugbetaald.

Info: benoveren@klimaatpunt.be of duurzaamheid@ternat.be

Inschrijven via deze link.

Contactpersoon Klimaatpunt vzw: Bart Rogiers - 0468 19 07 74