Ezelsoor

Gepubliceerd op woensdag 26 juni 2019 12.19 u.
Gratis boekenkaftdag op 4 september

Gezinnen met kinderen vanaf 6 jaar hoeven tijdens de grote vakantie niet op zoek te gaan naar kaftpapier. Op woensdag 4 september van 12u-16u in JC Puls kunnen zij tijdens Ezelsoor, de gratis boekenkaftdag, hun boeken kaften met origineel kaftpapier. Dit papier werd ontworpen door kinderen en jongeren uit de verschillende deelnemende gemeentes.

Naast het kaften van boeken, gaan er ook heel wat andere activiteiten door: er zijn (strip)tekenaars die je boek of schrift personaliseren en er zijn creatieve of muzikale workshops. Ook verschillende verenigingen (waaronder de jeugdverenigingen) stellen er hun werking voor.

We verwelkomen ook tekenaars Pjotr Cornelis, Leslie Saurus en Axel Janssens. Voor animatie en begeleiding zorgen o.a. Musate en Musikalo, de Chiromeisjes en -jongens Lombeek, scouts Ternat en KLJ Wambeek, Gezinsbond, Oxfam Wereldwinkel en praatcafé Ternat.

Op www.ezelsoor.info kan je het volledige programma van de 29 gemeenten raadplegen en kan je de verschillende ontwerpen van het kaftpapier ontdekken.
Je vindt er ook alle (praktische) informatie en contactgegevens per deelnemende gemeente.