Groepsaankoop elektrische fietsen

Gepubliceerd op woensdag 10 juni 2020 7.30 u.
Testdag op zaterdag 13 juni

Zou je graag met de fiets naar het werk gaan maar niet bezweet toekomen?
Wil je een traject sneller afleggen dan met een gewone fiets?
Houden de verschillende hellingen je tegen om je tweewieler te nemen?
Vervoer je kind(eren) en de boodschappen samen en is dit te zwaar?
Of is je fysieke conditie niet meer helemaal op peil?
Dan kan een elektrische fiets een oplossing bieden.

De aankoop van een elektrische fiets is voor velen een nuttige maar dure investering. Daarom organiseert Ternat, samen met andere gemeenten, Haviland en Klimaatpunt vzw (nieuwe naam voor Pajopower vzw) een groepsaankoop van elektrische stads- en bakfietsen.
Door deel te nemen aan deze groepsaankoop bespaar je vele uren opzoekingswerk en ben je toch zeker dat de elektrische fiets die je aankoopt een goede prijs-/kwaliteitsverhouding heeft. De fietsen worden aangeboden aan een voordelige prijs zodat de drempel voor de aankoop verlaagd wordt.

De geselecteerde modellen, 22 stadsfietsmodellen (M+V) en 3 bakfietsmodellen, en hun technische fiches zijn te bekijken via www.klimaatpunt.be/elektrische-fietsen. Alle fietsen worden verdeeld door fietshandelaars uit de regio.

Heb je interesse om een e-bike aan te kopen? Dan kan je een aantal geselecteerde modellen uittesten op zaterdag 13 juni tussen 10u en 17u, dit kan thuis bij de Ternatse deelnemende fietshandelaars. Inschrijven voor het testmoment is niet nodig, maar wel handig door een mail te sturen naar groepsaankopen@klimaatpunt.be. Op die manier weet de lokale fietshandelaar waaraan zich te verwachten.

Deelnemende fietshandelaars op 13 juni:

> Veloo - Statiestraat 176, 1740 Ternat
02 452 97 60 - jurgen@veloo.be - www.veloo.be (open van 10u-17u).

> Bike Maintenance - Turkeyestraat 14, Gooik (Oetingen)
0474 24 43 46 - info@bikemaintenance.be - www.bikemaintenance.be (open van 9u-18u).

> Via Velo Bike & Battery Store - Edingsesteenweg 133, Gooik
0484 14 16 84 - gunther@via-velo.be - https://via-velo.be (open van 9u-18u).

Gelieve je identiteitskaart mee te brengen naar het testmoment, deze zal dienst doen als waarborg tijdens de testrit(ten). Je hebt nadien tijd tot 31 juli 2020 om je e-bike te bestellen.

INFO |

www.klimaatpunt.be/elektrische-fietsen of www.haviland.be/groepsaankoop-elektrische-fietsen-0groepsaankopen@klimaatpunt.be – 0497 41 22 15.