Jouw Covid Safe Ticket downloaden of afdrukken?

Gepubliceerd op donderdag 18 november 2021 14.12 u.
De diensten burgerzaken en bib bieden hulp

Met je Covidcertificaat of Covid-Safe Ticket kan je aantonen dat je volledig gevaccineerd bent of recent negatief testte. Op het certificaat staan gegevens zoals naam, geboortedatum, datum van afgifte, informatie over de vaccinatie, de coronatest of het herstel van COVID-19 en een unieke identificatiecode (QR-code).

Er zijn verschillende manieren om jouw Covid-Safe Ticket te downloaden of te verkrijgen.
Lees hier hoe je dit kan doen!

  • Je kan het vaccinatiecertificaat zelf downloaden via www.mijngezondheid.beMijn Burgerprofielwww.myhealthviewer.be of via de app CovidSafeBE op je smartphone.

  • Je kan een papieren versie van je vaccinatiecertificaat telefonisch aanvragen met je rijksregisternummer via de helpdesk van de Vlaamse overheid via 078 78 78 50 of door te bellen naar 02 214 19 19 (menu in meerdere talen). Het certificaat wordt dan met de post opgestuurd naar je thuisadres.

  • Als dit niet lukt en je geen familie of vrienden hebt die je kunnen helpen, dan kan je terecht in het gemeentehuis – dienst burgerzaken, alle werkdagen van 9u-12u en van 14u-16u (vrijdagnamiddag gesloten) of in de bib tijdens de openingsuren. Breng zeker je identiteitskaart en je PIN-code mee!

VRAGEN OVER VACCINATIE?
Voor vragen over vaccinatie kan je nog steeds bellen naar het vaccinatiecentrum Dilbeek-Ternat: 
02 790 61 01.