Minder Mobielen Centrale wordt Mobitwin Centrale

Gepubliceerd op donderdag 14 maart 2024 6 u.
en zoekt chauffeurs

Minder mobiele personen met een beperkt inkomen kunnen voor hun verplaatsingen gebruik maken van de Mobitwin Centrale. Mobitwin Centrale is de nieuwe naam van de Minder Mobielen Centrale. De dienst biedt een betaalbaar alternatief voor mensen met een laag inkomen en een beperkte mobiliteit. 

Mobitwin helpt je om in beweging te blijven. Ze zorgen ervoor dat mensen met een handicap, een laag inkomen, ouderen, … kunnen blijven deelnemen aan het dagelijkse leven. 

Je kan een rit aanvragen om o.a. familie te bezoeken, deel te nemen aan een socio-culturele activiteit, boodschappen te doen, naar de dokter te gaan... Dagelijks ziekenvervoer (nierdialyse, revalidatie, bestralingen...) is echter niet mogelijk.

Mobitwin zoekt chauffeurs

  • Je wilt je vrije tijd nuttig besteden?
  • Je vindt sociale contacten belangrijk?
  • Je helpt graag mensen?
  • Je beschikt over een eigen wagen en rijdt graag?

Dan bent jij de persoon die wij zoeken! De Mobitwin Centrale van Ternat zoekt vrijwillige chauffeurs.

Vrijwilliger zijn bij de Mobitwin Centrale betekent bijdragen aan het welzijn van Ternat. Met een netwerk helpen we sociaal geïsoleerde inwoners toch vooruit. Je beslist volledig zelf over de invulling van je vrijwilligerswerk of je een traject wilt uitvoeren en wanneer je je beschikbaar stelt.

Lees meer op ternat.be/vervoermindermobielepersonen