Groepsaankoop regenwaterton

Gepubliceerd op dinsdag 21 mei 2024 11 u.
Bestel tot 15 september 2024

Wateroverlast wordt vaak veroorzaakt door hevige regenbuien die niet of onvoldoende kunnen opgevangen worden door de bestaande afwatering. Daarom is het zinvol om een extra buffer te voorzien via bijvoorbeeld regenwatertonnen. Die kan je, als inwoner van Ternat, ook dit jaar bestellen via de voordelige groepsaankoop van Haviland.

Waarom een regenwaterton plaatsen?

  • Omdat een regenton je onbeperkt gratis water oplevert.
  • Omdat je een regenton makkelijk en snel zelf kan plaatsen.
  • Omdat Ternat deelneemt aan de voordelige groepsaankoop van Haviland.
  • Omdat je dankzij die groepsaankoop kan kiezen uit een ruim aanbod modellen van 300 tot 1.000 liter en vulautomaten aan een voordelige prijs.

Infomoment

De gekozen firma geeft een toelichting over het aanbod en gebruik van de regenwatertonnen. De leverancier brengt de aangeboden regenwatertonnen mee naar het infomoment zodat geïnteresseerde inwoners het type tonnen al eens in het echt kunnen bekijken. Er wordt ruimschoots de tijd voorzien om vragen te stellen. Geïnteresseerde inwoners kunnen nadien hun regenwaterton naar keuze bestellen.

Affligem  22 mei, 19u00  Dr. Tistaertzaal (Bellekouter)
Bellestraat 99, Affligem 

Deelname is gratis, inschrijven verplicht via Haviland.

Bestellen

Er is keuze uit drie inhoudsmaten (300, 650 en 1000 liter), allemaal met een kraantje en 2 jaar garantie. Info over de prijzen, de beschikbare modellen en voorwaarden voor aankoop en levering vind je op haviland.paddlecms.net.

Je kan de ton en eventuele toebehoren bestellen tot 15 september 2024 via haviland.paddlecms.net/nl/bestelformulier-regentonnen-2024. 

Leveren

De ton wordt geleverd in de gemeentelijke loods (Assesteenweg 336 - Ternat).

INFO | haviland.paddlecms.net/nl/regenwatertonnen-editie-2024