Plotercafé zoekt horeca-uitbater

Gepubliceerd op vrijdag 10 september 2021 15.06 u.
Concessiehouder voor cultuurcafé

Ben jij onze enthousiaste horeca ondernemer met een hart voor cultuur?
Dan ben jij de ideale uitbater van de horecazaak van cultuurcentrum De Ploter.

Wat wij bieden
De Ploter is een gastvrije plek in Ternat, die open staat voor alle bezoekers die langskomen voor één van de vele activiteiten die er te doen zijn. Een ruim cultuuraanbod, in de meest brede zin van het woord, is maar één van de vele troeven van De Ploter.

De culturele programmatie probeert een breed publiek te bereiken met muziek, theater, film, dans, lezingen, humor… Bovendien komen mensen er ook langs voor verschillende cursussen en lessen. Zo is De Ploter ook de thuishaven voor de kunstenacademie, het verenigingsleven en vele andere organisaties die hier hun activiteiten ontplooien.

Die talloze bezoekers komen na hun cultuurbezoek graag iets drinken of eten. Daarom zijn we op zoek naar een horeca-uitbater voor het cafetaria. Het café beschikt over heel wat zitplaatsen in een gezellig en creatief kader. Naast een uitgebreide toog beschik je als concessiehouder over een professionele keuken. Via het schuifraam heb je ook vlot toegang tot het terras.

Ben jij de concessiehouder die we zoeken?

Profiel
Je bent een ondernemende en klantvriendelijke uitbater. Het horecaconcept dat je aanbiedt, is aantrekkelijk en smaakvol. Lokale producenten en leveranciers die duurzaam en ecologisch verantwoord ondernemen zijn jouw partners. Samen met ons draag je de visie (waar ontmoeten, gezondheid en beleving enkele kernwoorden van zijn) van De Ploter mee uit.

Interesse?
In de bijlagen kan je het kennismakingsdossier, de modaliteiten, de bevragingsleidraad en een voorstel van concessieovereenkomst raadplegen.
Ten laatste 1 oktober 2021 om 11u dient jouw kandidatuur ons te bereiken.
De contactgegevens vind je in bijlage > bevragingsleidraad > indienen van het voorstel.

Wens je meer info?
Contacteer Marleen Platteau - 0473 68 26 63 - marleen.platteau@ternat.be

Ook sportcentrum Puls zoekt een gedreven horeca-uitbater
Misschien is de combinatie van de 2 horecagelegenheden (De Ploter en sportcentrum Puls) wel iets voor jou?
Raadpleeg hiervoor het kennismakingsdossier DUO in bijlage.