Rock Ternat 2022

Gepubliceerd op maandag 25 juli 2022 13.13 u.
Opnieuw een knaleditie

Het laatste weekend van augustus, op vr 26/08 en za 28/08, is het opnieuw ROCK TERNAT!
Na een knaleditie in 2021 zijn de voorbereidingen in volle gang. Vorig jaar konden we genieten van een uitverkochte editie. Ook dit jaar loopt de ticketverkoop opnieuw volgens de verwachtingen en hopen we dus toch het bordje ‘uitverkocht’ aan de deur te kunnen hangen. Het festival heeft een beperkte capaciteit.

TICKETS kosten 24 euro (vrijdag) - 35 euro (zaterdag) - 49 euro (combi).
En, eveneens een erezaak: bij Rock Ternat betaal je nog geen 3 euro voor een pintje. Dat is geen makkelijke keuze in een wereld waarin de prijzen stijgen, maar zo hopen we bij te dragen tot een toegankelijk en democratisch festival, voor iedereen.

IEDEREEN VIP
Het Rock Ternat recept zoals we het vorig jaar introduceerden én de locatie (site PULS, Van Cauwelaertstraat 40) zijn dezelfde gebleven, maar verwacht zeker ook enkele verrassende nieuwigheden en wat extra peper! De ‘secret garden’, een gezellige tuin om even te verpozen tijdens de optredens én te genieten van een lekker cocktail of Pajotse geuze, kreeg een upgrade dankzij HORTA én een nieuwe locatie. Zo is hij weer helemaal top secret
Ook zetten we weer 100% in op het VIP-gevoel voor iedereen: een optreden meepikken van op het balkon? Dat kan op onze rooftop. Festivalgevoel onderweg? Dat komt in orde dankzij de animatie op straat én de buren!
Na het werk meteen genieten van de festivalsfeer? De deuren openen vrijdag om 18u: de sfeer, muziek en food zijn dan al à point! Ook niet onbelangrijk om te melden: geen lange wachtrijen aan de kassa: met een app laad je zelf je drankkaart op én kun je rechtstreeks naar de togen of foodstanden!

BELGISCHE AFFICHE
Natuurlijk is er ook muziek! Rock Ternat kiest opnieuw voor om een 100% Belgische affiche, met een aantal stevige toppers.

Op vrijdag 26 augustus zullen niemand minder dan DE KREUNERS headlinen, voorafgegaan door FLIP KOWLIER! We openen ook opnieuw vroeg, met een knaller: THE GLORIOUS GENTLEMEN’S CLUB zorgt er meteen voor dat de dansbenen los geschud worden. We krijgen ook bezoek van GESTAPO KNALLMUZIK en SABRINA’S FEESTJE om het feest af te maken!

Op zaterdag 27 augustus zorgen TOURIST LEMC, THE CLEMENT PEERENS EXPLOSITION en ZORNIK voor de muzikale top vibes. Je kan ook genieten van HIGH HI. Na een knaller van een show in 2021 en bevestiging met een aantal radio singels in de afgelopen maanden, verzorgen zij een tweede passage op het vernieuwde festival. De stevige gitaren neemt RHEA voor zijn rekening.

Ook dit jaar zet Rock Ternat in op nieuw talent. Openen doen we met NEVA uit het regionale rockconcours Zennetoer. En, ILA is de rock ‘n roll band die de Nieuwe Lichting van Stubru 2022 won. De afsluiter van de avond wordt opnieuw verzorgd door het Ternatse DJ-collectief METROPOLITANS.

Tickets en info vind je op www.rockternat.be.