Skatepark open

Gepubliceerd op donderdag 21 mei 2020 9.54 u.
Vanaf 23 mei kan je skaten!

Het skatepark van Ternat opent de deuren opnieuw. Vanaf zaterdag 23 mei kan je komen skaten, maar er gelden belangrijke regels!

 

- Het skatepark mag alleen gebruikt worden op maandag en woensdag van 12u tot 19u en op zaterdag van 10u tot 17u.

- Er worden maximaal 10 skaters tegelijk toegelaten om de social distancing te kunnen respecteren.

- Er is steeds een meerderjarige toezichter van Raion vzw aanwezig. Skaters moeten zich aanmelden en hun gegevens achterlaten.

- Na 2 uur skaten moeten skaters plaats maken voor iemand anders.

- Het is verboden om rond het skatepark in groep rond te hangen. Het samenscholingsverbod is nog steeds geldig!

We beseffen dat heel wat skaters uitkijken naar de heropening van het skatepark. We vragen om op zaterdag ook niet massaal op hetzelfde moment langs te komen. Blijkt dat de maximale capaciteit bereikt is, vragen we om later die dag terug te keren op het tijdstip dat afgesproken is met de toezichter.

Kies om lokaal te komen skaten, elk skatepark probeert de skaters uit de eigen omgeving terug een plaats te geven in het park van de gemeente.

We evalueren regelmatig en proberen zoveel mogelijk skaters opnieuw gebruik te laten maken van het skatepark. Via de evaluatie sturen we bij en mits een goed verloop en beschikbaarheid van toezichters hopen we de openingstijden uit te breiden.

Kom je skaten, vragen we om eigen materiaal mee te nemen en dit niet te delen met andere skaters. Ook je eigen drank en snacks meenemen en steeds de afstand van 1,5 meter respecteren. De toezichter zal handgel ter beschikking hebben indien gewenst.

Deze regeling blijft afhankelijk van de maatregelen die genomen worden om de verspreiding van Covid-19 te beperken. De voorwaarden voor het gebruik van het skatepark worden aangepast volgens de verdere evoluties en maatregelen die in dit kader genomen worden.

Veel plezier, en hou het veilig!