Sportbar PULS zoekt concessiehouder

Gepubliceerd op vrijdag 10 september 2021 15.52 u.
concessiehouder voor horecazaak

Ben jij een enthousiaste horeca-ondernemer met een hart voor sport? Dan ben jij de ideale uitbater van het cafetaria van sportcentrum Puls in Ternat!

Wat wij bieden
Sportcentrum Puls is een gastvrije plek in Ternat, die openstaat voor iedereen.
Sportbar Puls ligt centraal in Ternat, in een boeiende en bloeiende omgeving met veel bezoekers. Dankzij de ruime parking voor het sportcentrum vinden gebruikers makkelijk de weg naar de sport- en jeugdsite. De sportbar beschikt over een grote bar en extra ruimte voor een praktische keuken. Dankzij de grote glaspartijen genieten bezoekers van een ruimtegevoel en een mooie lichtinval. Als concessiehouder van de sportbar geniet je van de ideale omstandigheden om een bloeiende horecazaak uit te baten. Zo zijn ook de meubels al voorzien.

Ben jij de concessiehouder die we zoeken?

Profiel
Je bent een ondernemende en klantvriendelijke uitbater. Het horecaconcept dat je aanbiedt, is aantrekkelijk en smaakvol. Lokale producenten en leveranciers die duurzaam en ecologisch verantwoord ondernemen zijn jouw partners. Samen met ons draag je de visie (waar ontmoeten, gezondheid en beleving enkele kernwoorden van zijn) van sportcentrum Puls mee uit.

Interesse?
In de bijlagen kan je het kennismakingsdossier, de modaliteiten, de bevragingsleidraad en een voorstel van concessieovereenkomst raadplegen.
Ten laatste 1 oktober 2021 om 11u dient jouw kandidatuur ons te bereiken.
De contactgegevens vind je in bijlage > bevragingsleidraad > indienen van het voorstel.

Wens je meer info?
Contacteer Kris Bruylandt - 02 582 05 01 of 0496 99 00 53 - kris.bruylandt@ternat.be


Cultuurcentrum De Ploter zoekt ook een gedreven horeca-uitbater!
 
Misschien is de combinatie van de 2 horecagelegenheden (De Ploter en sportcentrum Puls) wel iets waar je extra mee aan de slag kan?
Raadpleeg hiervoor het kennismakingsdossier DUO in bijlage.