Ternatbon bij lokale handelaars

Gepubliceerd op maandag 26 juli 2021 11.50 u.
Geef een Ternatbon cadeau en steun de lokale handelaars

Ben je op zoek naar een leuk cadeau of wil je iemand graag plezieren met een stukje Ternat? Dan is de Ternatbon de ideale keuze! Niet enkel is het een origineel cadeau, je steunt er ook de Ternatse lokale handel mee. 

Vanaf 1 juli kan je de geschenkbon online aankopen. Je hebt de keuze tussen een waarde van 25 euro of 50 euro. Bovendien biedt het lokaal bestuur je voor de lancering een mooie korting aan.


Op de eerste 600 verkochte bonnen van 25 euro wordt namelijk een korting gegeven van 5 euro. Koop je een bon aan van 25 euro, zal je dus maar 20 euro moeten betalen.

Om te kunnen genieten van deze korting geef je voor de online betaling in je winkelmandje de kortingscode TERNATTRAKTEERT in, waarna het openstaande bedrag aangepast wordt met de korting.
Deze kortingscode is slechts 1 keer te gebruiken.

Koop hier de geschenkbon 

Van zodra de betaling rond is, ontvang je via mail een bon met een QR-code. Deze kan je bijhouden op je smartphone, afdrukken of doorsturen naar de gelukkige.

Je hoeft de geschenkbon ook niet in een keer uit te geven. Telkens je de QR-code scant, zie je het nog beschikbare saldo.

Een overzicht van de deelnemende handelaars vind je op de Cirklo-website onder ‘deelnemende-handelaars’.