Trofee voor het beste souper 2022

Gepubliceerd op donderdag 5 mei 2022 14.31 u.
Voorronde Ternat

Voor de tweede keer organiseert Ring TV een kookwedstrijd waarin verschillende verenigingen het tegen elkaar opnemen in de keuken. Ring TV wil hiermee, i.s.m. het lokaal bestuur het rijke verenigingsleven in deze moeilijke tijden een hart onder de riem steken én de veerkracht van al die verenigingen in de verf zetten.

Aan de editie 2022 wedstrijd wordt het verenigingsleven van Kampenhout, Kapelle-op-den-Bos, Liedekerke, Overijse, Ternat en Wemmel uitgenodigd om deel te nemen aan deze kookwedstrijd.

In de voorrondes zijn het 2 verenigingen uit dezelfde gemeente die het tegen elkaar opnemen.
De wedstrijd wordt gespreid over 6 voorrondes (één in elke gemeente) tijdens dewelke telkens een typisch gerecht in de sfeer van ‘eetfestijn’ of ‘souper’ moet worden klaargemaakt.

RINGtv daagt de verenigingen uit Ternat, Kapelle-op-den-bos, Liedekerke, Overijse, Wemmel, Kampenhout uit, om het beste souper te maken.

RINGtv zendt deze kookwedstrijd uit in het magazine Viva!, zeven weken lang en dat van 9 april tot 21 mei 2022.

De voorronde waarbij 2 Ternatse verenigingen het tegen elkaar opnamen wordt uitgezonden vanaf zaterdagmiddag 07/05 gedurende het hele weekend en de week daarop in de namiddag.
Gino van de Landelijke Gilde en Lieve van Toneel Tijl nemen het op tegen Sabrina van basketclub Asse-Ternat en Kiara van dansgroep Helicon. Hun opdracht? Organiseer een vissouper en maak als dessert een overheerlijke tarte tatin. Tijdens deze voorronde moesten deze 2 duo’s het hoofdgerecht en dessert maken in 1u45. Dit thema mochten ze in alle vrijheid invullen gaande van een klassieke tot een meer moderne interpretatie. Wie gaat door naar de grote finale?

Dus zet je zender op RingTV, volg de kookkunsten van de Ternatse duo’s en bekijk het filmpje met de prestaties van de Ternatse verenigingen.

INFO |samenleven@ternat.be – 02 451 45 42 – 0478 25 16 58.