Vaccinatie

Binnenkort kunnen alle inwoners van Ternat in Dilbeek terecht om zich te laten vaccineren tegen het coronavirus. Als locatie werd gekozen voor de voormalige bedrijfsgebouwen van doe-het-zelfzaak Royer nv in de Stationsstraat 309 te Dilbeek. Deze locatie beschikt over goede parkeermogelijkheid en kan via het openbaar vervoer bereikt worden (naast station).

Iedereen die in België gedomicilieerd is, krijgt de kans om zich gratis te laten vaccineren tegen COVID-19. Omdat er nog niet meteen voor iedereen vaccins beschikbaar zijn, zijn er prioritaire groepen bepaald op basis van wetenschappelijke adviezen en een maatschappelijk debat. De doelstelling is om meer dan 70% van de bevolking te vaccineren en zo naar groepsimmuniteit te evolueren.

Heb je vragen rond de vaccinaties?

Is het vaccin veilig? Hoe is dat zo snel ontwikkeld kunnen worden? Wanneer ben ik aan de beurt?...
> Ontdek meer op www.laatjevaccineren.be.
> Ook in dit nieuwsbericht vind je antwoorden op je vragen.
> Vanuit Vlaanderen werd een video verspreid waarin zeven prangende vragen omtrent de vaccinaties worden beantwoord en verduidelijkt.
 
 

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers!

Wil jij een handje helpen in het vaccinatiecentrum Dilbeek - Ternat? 
Registreer je dan hier.

Vacatures voor de vaccinatiestrategie

Om ervoor te zorgen dat zo veel mogelijk mensen zich op een zo vlot mogelijke manier kunnen laten vaccineren in onze regio, is de Eerstelijnszone Pajottenland op zoek naar versterking.

Projectmedewerker voor de vaccinatiestrategie

Deel deze pagina