Voor kinderen

BUZZIE BUZZT

Ternat geeft Buzze, de hele zomer lang

Het gemeentebestuur van Ternat organiseert een hele zomer lang corona-veilige activiteiten. Zo beleef je een fantastische en veilige zomervakantie in Ternat. Van een Drive-In Cinema tot de speciale Vive le Tableau: Buzzie de Buizerd leidt je doorheen alle zomerse belevenissen.
Lees meer op deze pagina.

ZOEK DEZE ZOMER SCHATTEN VAN 'VLIEG' IN TERNAT

Deze zomer kan je terug in de bibliotheek en het sport- en jeugdcentrum op zoek gaan naar een schatkist van Vlieg. Op deze manier wil de gemeente Ternat vrijetijdsparticipatie dichtbij huis op een laagdrempelige manier promoten.

Timo Schoukens (schepen vrije tijd, Voor Ternat): “Ternat heeft een bruisend cultureel en vrijetijdsleven. Door deel te nemen aan de zomerse zoektocht van Vlieg kunnen we het grote aanbod dat het lokaal bestuur inricht op een kindvriendelijke manier extra in de kijker zetten.” Ben je tussen 2.5 en 12 jaar oud dan kan je gedurende 2 maanden kan je doorlopend deelnemen aan 2 geluidparcours: in de bibliotheek ligt een schatkist en ook aan het sport- en jeugdcentrum kan je een spannende zoektocht aanvatten. Telkens breng je opdrachten tot een goed einde: knutselen, rare raadsels oplossen, proefjes doen … goed voor uren spelplezier voor jong en oud.

Schatten van Vlieg: Wat hoor ik?
Ga op zoek naar een schat van Vlieg in de het sportcentrum van Ternat.
Volg tussen 1 juli en 30 augustus 2020 onze zomerse zoektocht en vind de schat van Vlieg. Volg het klankparcours, volbreng de opdrachten en open de schatkist. Verzamel een van de drie klankboekjes boordevol spelletjes en maak bovendien kans op een heerlijk familieweekend!
Opgelet: deze zoektocht vind vooral buiten plaats, dus voorzie goed weer voor je schattenjacht.

INFO | www.schattenvanvlieg.be - www.bibternat.be