Gloednieuwe natuur- en erfgoedkaart Ternat

Gepubliceerd op maandag 19 juni 2023 14.38 u.
Ontdek, waardeer en bescherm!

Met deze natuur- en erfgoedkaart lanceren we een boeiende nieuwe kaart die de rijke natuur en erfgoed van Ternat in beeld brengt. Deze kaart biedt een gedetailleerd overzicht van de verschillende natuurgebieden, wandelpaden, fietsroutes en historische bezienswaardigheden die Ternat te bieden heeft.

Ontdek en ervaar met de gloednieuwe natuur- en erfgoedkaart de prachtige natuurlijke omgeving en historische schatten van Ternat.

We zijn erg trots op de prachtige natuur en de rijke geschiedenis die Ternat kenmerken. Met deze nieuwe kaart willen we inwoners en bezoekers aanmoedigen om onze gemeente te verkennen en te genieten van al het moois dat Ternat te bieden heeft. Het is ook een manier om het bewustzijn te vergroten over het belang van natuurbescherming en het behoud van ons erfgoed.

Gratis beschikbaar

De natuur- en erfgoedkaart is gratis beschikbaar. 
Je kan ze ophalen in oa.: het gemeentehuis, sportcentrum PULS, CC De Ploter en het Sociaal Huis.

Je kan ze ook downloaden en online bekijken. 

Ontdek, waardeer en bescherm

We nodigen iedereen uit om de natuur- en erfgoedkaart te verkennen en de schatten van de gemeente te ontdekken. Door al het moois te (leren) kennen en waarderen, kunnen we samenwerken aan het behoud van ons erfgoed en de bescherming van onze natuurlijke omgeving voor toekomstige generaties.

Sluiten

App van Ternat