KLJ Wambeek

KLJ, de Katholieke Landelijke Jeugd, richt zich voornamelijk naar alle kinderen en jongeren op het platteland. In zo’n 300 afdelingen komen op regelmatige basis de ruim 26.000 leden bij elkaar. Ongeveer 3.500 jongeren nemen hiervoor een engagement op als leider/bestuurslid. Zo is KLJ één van de grote jeugdbewegingen en de grootste jongerenbeweging in Vlaanderen.

De werking van KLJ situeert zich duidelijk in de vrije tijd. Voor een groot deel zijn het ontspannende activiteiten, al moet het duidelijk zijn dat KLJ meer is dan een sport- of hobbyclub. Bij KLJ kunnen kinderen en jongeren immers op een eigen manier bezig zijn met de dingen die voor hen belangrijk zijn.

KLJ Wambeek is begonnen in 2008 met een kleine, maar sterke groep. Sindsdien zijn we elk jaar meer en meer gegroeid. In 2019 overschreden we de kaap van 100 ingeschreven leden. Dit als rechtstreeks gevolg van alle bestuursleden die het beste van zichzelf om jouw kinderen een plezante KLJ-tijd te bezorgen. Boordevol enthousiasme doen ze dat volledig vrijwillig. Natuurlijk krijgt de leidingsploeg er ook heel wat voor terug: een toffe vriendenkliek om erop uit te trekken en niet te vergeten al die lachende mondjes en stralende ogen. Daar doen we het tenslotte voor!

Elke zondag worden er zalige activiteiten georganiseerd voor de kinderen. Een aantal grotere evenementen van KLJ Wambeek zijn voor het hele gezin toegankelijk, bijvoorbeeld de familiedag, bbq of het KLJ café. Elk werkjaar wordt afgesloten met een geweldig zomerkamp voor de leden.

(In bijlage vind je de groepsfoto van ons zomerkamp in juli 2020. Ondanks de coronacrisis, en het verdelen in 2 bubbels, zijn we er toch in geslaagd hier een succes van te maken.)

Praktische informatie

Adres

Adres
Langestraat 4, 1741Wambeek
E-mail
contact@kljwambeek.be
Website
www.kljwambeek.be

Contact

Matthias Michiels

Adres
Potgieter 27 , 1741Wambeek
GSM
+32494167632
E-mail
matthias.michiels1999@gmail.com

Voorzitter

Dylan De Greef

Adres
Baasbergstraat 9 , 1750Lennik
GSM
+32474177251
E-mail
degreefdylan1@gmail.com
Sluiten

App van Ternat