Musate

Musate is een muziekvereniging uit Ternat met een rijk verleden dat terug gaat tot 1867. De vereniging is ontstaan uit de samensmelting van twee Ternatse korpsen: “De Verbroedering” en “Euterpe”. Het Musate-orkest bestaat uit een vijftigtal muzikanten en wordt geleid door dirigent Jo Schelkens. Musate speelt een uitgebreid repertoire aan muziek van jazz tot swing, van musical en film tot gekende harmoniewerken uit binnen- en buitenland. Onze muziekvereniging is een aangename mix van alle generaties en is een vaste waarde in het Ternatse verenigingsleven.

Musate biedt ook muziekopleiding aan; deze opleiding bestaat uit muziekinitiatie, notenleer en/of instrumentlessen. Momenteel bestaat onze opleiding uit zo’n 60 leerlingen. Musate heeft ook een jeugdorkest waarin ongeveer 30 muzikanten spelen onder leiding van dirigent Gert-Jan Schoup.

  • De repetities van het Musate-orkest gaan door op donderdag van 20u00 tot 22u30 in Het Maantje, Keizerstraat 35,1740 Ternat.
  • De repetities van het Musate-jeugdorkest gaan door op zaterdag van 13u00 tot 14u30 in Het Maantje, Keizerstraat 35,1740 Ternat.

Praktische informatie

Adres

Adres
Keizerstraat 35, 1740Ternat
E-mail
info@musate.be
Website
https://musate.be/

Voorzitter

Guy Belsack