Blad van Ternat

Het gemeentelijk informatieblad 'Blad van Ternat' is een belangrijk instrument in de communicatie met onze inwoners. Dit blad is een moderne magazine met vaste rubrieken. Het verschijnt gratis in elke Ternatse brievenbus.

Het infoblad is een driemaandelijkse uitgave, de 4 edities verschijnen rond volgende data:
- lente: 1 maart
- zomer: 1 juni
- herfst:
15 september
- winter:
1 december

Het gemeentebestuur opteert voor milieuvriendelijk, gerecycleerd papier (Der Blaue Engel), A4-formaat (recto-verso druk), oplage: 7000 ex. (drukkerij Die Keure / Brugge).

Heb je geen infoblad ontvangen? Contacteer ons dan via 02 451 45 30 of info@ternat.be en vermeld je exacte adresgegevens.

Wil je een artikel publiceren?
Dat kan, teksten en beelden (hoge resolutie: 300 dpi) mogen verstuurd worden naar artikels@ternat.be. Hou rekening met de uiterste deadlines:
- lente: vóór 15/12
- zomer: vóór 10/03
- herfst: vóór15/06
- winter: vóór 15/09

De redactieraad, samengesteld uit medewerkers van de gemeentelijke diensten, bepaalt de inhoud van het blad. Het criterium om een artikel al dan niet te publiceren is de bruikbaarheid en nieuwswaarde ervan voor de Ternatse inwoner.

Input en publicatie activiteit / evenement in de UiT-databank
Elke vereniging kan haar activiteiten laten opnemen, ze dienen hiervoor eerst ingegeven te worden in de UiT-databank. Om activiteiten in te voeren heb je een UiT-iD nodig. Dit is je persoonlijke account waarmee je je kan aanmelden via www.uitdatabank.be.
De handleiding vind je terug op https://www.ternat.be/evenementenactiviteiten.
Enkel de ingevoerde activiteiten (selectie) worden automatisch opgenomen in de agenda van één van onze volgende edities.

Je kan de verschillende edities steeds hieronder consulteren of afhalen in de displays t.h.v. onthaal gemeentehuis, bib en CC De Ploter.