Pol De Mont-wandeling - de Gezondste Wandeling

Om de 3 maanden kan je een nieuw thema ontdekken rond 'de Gezondste Wandeling'.

Vanaf 1 maart 2024 staat de wandeling in het teken van de invloed van sociale media op onze gezondheid. Sociale media zijn niet meer weg te denken uit ons dagdagelijks leven. Met jouw smartphone ben je tegenwoordig overal, altijd en met alles en iedereen verbonden. Ook jongeren spenderen heel wat tijd online. Tijdens deze Gezondste Wandeling staan we even stil bij de invloed van sociale media op onze fysieke en mentale gezondheid. En geven we concrete handvaten mee om jouw digitale balans en deze van je kinderen op peil te houden.

Deze interactieve wandeling bestaat uit 7 haltes die elk een QR-code bevatten. Scan de QR-code, luister of kijk naar verschillende geluids- en beeldfragmenten en lees de leerrijke tips terwijl je verder wandelt.

De 'gezonde' Pol De Montwandeling van 7,7 km (Route You) start aan de Sint-Remigiuskerk (Pol De Montstraat, 1741 Wambeek).

De route van de wandeling vind je eveneens via volgende QR-code:Je vindt meer wandelroutes op deze pagina.

Deze wandeling wordt georganiseerd door Logo Zenneland, in samenwerking met de sportdienst Ternat. Wens je zelf ook op een originele manier te werken rond preventieve gezondheid in jouw bedrijf, organisatie, netwerk of vereniging?
Contacteer Logo Zenneland op
info@logozenneland.be of via 02 582 75 91.