Een exploitatievergunning voor de horeca maakt het mogelijk een horeca-zaak open te houden. Elke toekomstige exploitant moet voor het openen, het openhouden of het heropenen van een horeca-zaak een exploitatievergunning hebben.
De aanvraag voor de exploitatievergunning gebeurt het best twee maanden voor u uw zaak wilt openen.
Bijlagen
- 2019-aanvraag-exploitatievergunning horeca-attest [46,7Kb] (docx)
- 2019-exploitatiemap veiligheidsregister [30,3Kb] (docx)
- 2019-verklaring op eer stopzetting van de bedrijvigheid [26,4Kb] (docx)
- 2019-verzekeringen -vergunningen [17,2Kb] (docx)
- 2019-reglement vergunning sterke drank [149,4Kb] (pdf)
- 2019-reglement horeca-attest [132,8Kb] (pdf)
- 2019-toelichting [44,6Kb] (pdf)
- aanvraag moraliteitsattest voor inwoners die in een andere gemeente een drankgelegenheid willen starten [34,3Kb] (docx)