Kijk, ik fiets Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

'Kijk, ik fiets!' is een project van Sportwerk Vlaanderen om jonge kinderen vanaf 3,5 jaar op slechts drie uur tijd te leren fietsen op twee wielen. Een ideale workshop voor ouders en kleuters die klaar zijn om zelfstandig te fietsen.
plaats: grote stationsparking rechts van het gebouw helemaal achteraan
gratis parkeerplaats (zie reglement Ternat) of kom langs het fietspad.
Jonge kinderen (tussen 3,5 en 6 jaar) leren op drie uur tijd samen met hun ouders fietsen zonder wieltjes. Weg met de steunwieltjes!
Een opgeleide fietsleermeester van Sportwerk Vlaanderen begeleidt de workshop. De nodige hulpmiddelen om aan de kinderfietsen te bevestigen worden voorzien. Ouders krijgen de nodige tips en houvast om hun kind te leren fietsen.
Elk kind brengt een eigen fiets mee zonder steunwielen en één volwassen begeleider mee, maximum 15 duo's (duo= één ouder met kind)

• Waar: parking station Ternat, achterste deel
• Inschrijven: https://forms.gle/GDqqwbqx9rVC3TGr8 + betalen tegen 15 juni.
• kostprijs € 10/duo voor leden Gezinsbond, € 20 voor niet leden Gezinsbond, inschrijving pas definitief na inschrijving+ overschrijving op rek.nr. BE10 8838 1487 4804 met vermelding van naam van het kind.
Ter info:
U kan parkeren op deze parking, de parking is in het weekend gratis, u dient wel een ticket te nemen maar bij het verlaten van de parking dient u niet te betalen.


Heb je nog geen fiets voor je kleine spruit, informeer bij de Fietsbib Ternat . Locatie: Oud gemeentehuis - kasteel De Mot, Gemeentehuisstraat 21 De Fietsbieb zet tweedehandse kinderfietsen, voor kinderen tot 12 jaar, op punt zodat je ze vervolgens tegen een vriendenprijsje kan gebruiken. Voor € 20 fietsgeld en een waarborg van € 20, mag je één jaar lang een kinderfiets gebruiken. Wil je meer informatie of een fietsje huren? De Fietsbieb is open tussen 10u-12u op de laatste zaterdag van de maand, dit enkel na reservatie via deze kalender, of mail naar ternat@fietsbieb.be. Heb je zelf thuis kinderfietsen staan die té klein geworden zijn, dan kan je ze altijd schenken aan de Fietsbib. In ruil krijg je een waardebon ter waarde van € 20 fietsgeld. Je kan deze zelf gebruiken of doorgeven aan familie of vrienden.


https://forms.gle/GDqqwbqx9rVC3TGr8

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 10,00

Waar

Parking station Ternat

Organisatie

Gezinsbond Ternat

Deel deze pagina

Filter op categorie