Schatten van Vlieg op de site Sport Puls Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Deze zomer verstopt Vlieg weer twee schatten in Ternat waar je op kan jagen. Heel de grote vakantie lang kan je in de bibliotheek en op de site Sport Puls jouw zoektocht starten. Vervul de opdrachten, volg de juiste route en bemachtig de geheime prijzen verstopt in alle schatten. De avonturen zijn volledig gratis en je hoeft er niets voor te voorzien buiten je goed humeur. Zoek ze zeker allemaal, want met elke schat maak je ook kans op extra leuk hoofdprijs aangeboden door vzw Publiq! 


De zoektocht aan Puls Ternat duurt ongeveer 45 minuutjes. Je start echter door jouw opdrachtenboekje te komen halen aan de ingang van site Puls (of zelf af te drukken vanop de gemeentelijke website). Daarna speur je rond op de site. Eindigen doe je aan het onthaal in site Puls waar de schatkist verstopt is. Perfecte en leuke activiteit dus om even buiten te komen en de benen te strekken!

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Organisatie

?? publiq vzw ??

Deel deze pagina

Filter op categorie